L O A D I N G

Mesaje Maranatha

Lista mesaje la zi

Ascultă Cuvântul lui Dumnezeu
Oriunde te-ai afla

Testimoniale

Cum i-am ajutat pe alții

Oameni calzi și deschiși

Pentru mine, biserica Maranatha este acel loc primitor, cu oameni calzi și deschiși. Este un loc plin de viață, cu persoane energice și cu o dorință de implicare majoră. Atmosfera bisericii mă face să mă simt bine și fericită. Este un loc în care oamenii  doresc să petreacă împreună un timp frumos unii cu alții, dar și cu Dumnezeu. Totodată în acest loc se poate simți din plin prezența copiilor și a tinerilor care dau culoare și viață acestei comunități, prin bucuria și entuziasmul lor. De îndată ce am pășit în acestă biserică, am simțit acea apartenență, acest lucru datorându-se primirii călduroase a membrilor, care m-au primit cu mult drag ca într-o familie

Cristina Nicolae

O biserica bine organizata

Suntem recunoscatori Domnului pentru biserica frumoasa pe care am gasit-o in Brasov. Ne-am simtit bine primiti de tinerii acestei biserici, ne bucuram de activitatile cu copiii si de grupul de familii tinere care petrec timpul impreuna in natura. Sotia mea se simte incurajata de grupul de WhatsApp al surorilor. Mi se pare o biserica bine organizata cu oameni deosebiti.

Iulian Gheorghe

Paște mielușeii Mei

Sunt 2 ani de când vin cu bucurie in comunitatea Maranatha, și număr mai mulți de când am învățat din experiența personală că a avea tineri și copii în biserică este cu adevărat o binecuvântare. Așadar, prețuiesc momentele când fetițele mele își dau ghes pe scări să ajungă mai repede la Școala de Sabat, la cor, serate, sau când iși fac nerăbdătoare bagajul pentru a merge în vreo tabără. Prețuiesc deopotrivă pe cei care sunt catalizatorul acestei lucrări, și care au înțeles semnificația îndemnului divin: "Paște mielușeii Mei".

Marinela Aron

Un al doilea cămin

Pentru mine, biserica Maranatha este ca un al doilea cămin. Din prima zi în care am pășit în această biserică m-am simțit iubit și acceptat. Sper să fiu o binecuvântare în viața oamenilor din această biserică cum și ei sunt o binecuvântare în viața mea.

Bogdan Ciubotaru

Aici am crescut spiritual

Inițial m-am mutat la Brașov pentru locație și frumusețe, dar acum mă simt ca in familie aici pentru că mi-am făcut prieteni, copiii mei și-au făcut prieteni și ne putem bucura împreună de părtășia cu alții. Fiind o biserică plina de tineri și familii tinere, nu trebuie sa te bazezi că vei fi inclus in anumite activități, ci trebuie sa cauți și tu să interacționezi cu oamenii. Biserica Maranatha este locul care a făcut din Brașov casa mea.

Radu Anastase