L O A D I N G

Liderii noștri

  • Home
  • Liderii MARANATHA
Membrii Comitetului

Întâlnește echipa noastră dedicată

Ștefăniță Poienariu

Pastor

Stemate Ion

Prezbiter

Eugen Solzaru

Prezbiter

Panait Ion

Prezbiter

Oswald Prisacaru

Prezbiter

Norel Androne

Prezbiter

Liviu Lazăr

Conducător Comunitate

Alexandru

Prim Diacon

Gabriela Vulvară

Diriginte Școala de Sabat

Daniel Burlacu

Casier

Eliza Matei

Secretar

Vasile Nechita

Responsabil Misiune

Cristi Bârzu

Alin Ispas

Comnunicare

Testimoniale

Iată cum a ajutat biserica noastră pe acești oameni

Paște mielușeii Mei

Sunt 2 ani de când vin cu bucurie in comunitatea Maranatha, și număr mai mulți de când am învățat din experiența personală că a avea tineri și copii în biserică este cu adevărat o binecuvântare. Așadar, prețuiesc momentele când fetițele mele își dau ghes pe scări să ajungă mai repede la Școala de Sabat, la cor, serate, sau când iși fac nerăbdătoare bagajul pentru a merge în vreo tabără. Prețuiesc deopotrivă pe cei care sunt catalizatorul acestei lucrări, și care au înțeles semnificația îndemnului divin: "Paște mielușeii Mei".

Marinela Aron

O biserică bine organizată

Suntem recunoscatori Domnului pentru biserica frumoasa pe care am gasit-o in Brasov. Ne-am simtit bine primiti de tinerii acestei biserici, ne bucuram de activitatile cu copiii si de grupul de familii tinere care petrec timpul impreuna in natura. Sotia mea se simte incurajata de grupul de WhatsApp al surorilor. Mi se pare o biserica bine organizata cu oameni deosebiti.

Iulian Gheorghe

Oameni calzi și deschiși

Pentru mine, biserica Maranatha este acel loc primitor, cu oameni calzi și deschiși. Este un loc plin de viață, cu persoane energice și cu o dorință de implicare majoră. Atmosfera bisericii mă face să mă simt bine și fericită. Este un loc în care oamenii  doresc să petreacă împreună un timp frumos unii cu alții, dar și cu Dumnezeu. Totodată în acest loc se poate simți din plin prezența copiilor și a tinerilor care dau culoare și viață acestei comunități, prin bucuria și entuziasmul lor. De îndată ce am pășit în acestă biserică, am simțit acea apartenență, acest lucru datorându-se primirii călduroase a membrilor, care m-au primit cu mult drag ca într-o familie.

Cristina Nicolae

Al doilea cămin

Pentru mine, biserica Maranatha este ca un al doilea cămin. Din prima zi în care am pășit în această biserică m-am simțit iubit și acceptat. Sper să fiu o binecuvântare în viața oamenilor din această biserică cum și ei sunt o binecuvântare în viața mea.

Bogdan Ciubotariu

Plină de tineri

Inițial m-am mutat la Brașov pentru locație și frumusețe, dar acum mă simt ca in familie aici pentru că mi-am făcut prieteni, copiii mei și-au făcut prieteni și ne putem bucura împreună de părtășia cu alții. Fiind o biserică plina de tineri și familii tinere, nu trebuie sa te bazezi că vei fi inclus in anumite activități, ci trebuie sa cauți și tu să interacționezi cu oamenii. Biserica Maranatha este locul care a făcut din Brașov casa mea.

Radu Anastase

Maranatha e de-ajuns

Am pășit în Biserica Maranatha Brașov pentru prima dată, atunci când doream să-mi concretizez relația cu Dumnezeu. Știu sigur că Domnul mi-a ghidat inima către acest loc de închinare și mi-a oferit pacea de care aveam nevoie la acel moment, prin Duhul Sfânt, în toată furtuna căutărilor mele. Prima experiență cu biserica s-a născut dintr-un experiment: odată ajunsă la facultate, în primul meu an la Brașov, doream să explorez biserici din diferite confesiuni. Am ales o biserică adventistă pentru prima săptămână a „experimentului” și cea mai apropiată de locuința mea de la acea vreme era Biserica Maranatha. După prima zi a experimenului, rezultatul a fost că nu mai e nevoie să caut altceva – Maranatha era de ajuns. L-am cunoscut și simțit pe Dumnezeu în alt mod, L-am cunoscut în calitate de prieten, de călăuză și de părinte iubitor. În ianuarie 2020 m-am alăturat familiei bisericii prin ceremonia botezului, alegând să închei legământul sfânt cu Dumnezeu. Maranatha e despre iubirea lui Dumnezeu, despre familie și căldură și despre manifestarea caracterului Celui Preaînalt în viețile oamenilor.

Munteanu Nicoleta-Florina

O Biserică Tânără

Biserica Maranatha Brasov este o biserica "tanara", adica o biserica frecventata de multi tineri, multe familii tinere si evident, multi copiii. Poate ca acesta este si motivul pentru care eu si familia mea ne regasim aici sau alfel spus ne e mai usor sa legam relatii, sa gasim oameni cu pasiuni comune, oameni dornici de comuniune, oameni care, asemenea noua, il cauta pe Dumnezeu. Noi l-am gasit pe Dumnezeu, in mare parte, si datorita influentei pozitive a Bisericii Maranatha si suntem constienti si incredintati de faptul ca in biserica vom gasi ajutor si sprijin la nevoie. Nu pot, insa, sa nu imi exprim recunostiinta si pentru membrii conducerii bisericii pentru ajutorul pe care l-am primit din partea lor atunci cand am avut nevoie. Pentru comunitatea Bisericii Maranatha Brasov nadajduiesc o crestere si o dezvoltare spirituala care sa ne apropie mai mult de Dumnezeu si de idealurile biblice.

Bogdan Bulea

Primit cu dragoste

Biserica Maranatha, chiar dacă nu sunt din orașul Brașov, am fost și sunt primit cu dragoste de toți frații. Chiar dacă sunt tânăr, îmi oferă diferite ocazii să mă dezvolt. Îmi place că într-o perioadă grea se vede mobilizarea fraților de a rămâne ușile deschise pentru a veni în Casa lui Dumnezeu cu mic cu mare

Mihai Ignat

Apreciez Departamentul Tineret

Mutat în Brașov pentru facultate, primul contact cu Biserica Maranatha a fost în 2015. Apreciez departamentele de copii și tineri, asta m-a ajutat să mă integrez în biserica, activitățile și întâlnirile m-au dezvoltat. Îmi place scopul bisericii, urmărește să implice tinerii, să fie relevantă pentru ei și societate. Activitățile din Biserica Maranatha contribuie la satisfacerea nevoilor mele sociale și spirituale

Alexandru Enuta

i-logoimg-w.png

Cunoaște mai bine departamentele noastre de slujire

Descarcă resurse