L O A D I N G

Reluarea activităților de închinare în lăcașul de cult

Începând cu acest Sabat (18 iulie 2020) vor reîncepe serviciile de închinare în lăcașul de cult al Bisericii “Maranatha” Brașov urmând programul normal pentru sezonul estival.
De menționat: ora de rugăciune organizată în zilele de miercuri va fi reluată la o dată care va fi anunțată ulterior.
Pentru că pericolul pandemiei nu a trecut, se impun următoarele măsuri de ordine, igienă și prevenție:

  1. Accesul în lăcașul de cult al persoanelor ce prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, secreții nazale, febră / frison), sau digestiv NU este permis
  2. Dezinfectarea pe mâini înainte de a intra în sala de închinare
  3. Purtarea măștii și acoperirea nasului cu masca sunt obligatorii pe toată durata participării la serviciile divine din interiorul Bisericii
  4. Păstrarea distanței minime de 2 m
  5. Recomandarea de a evita atingerea celorlalți (strânsul mâinii, îmbrățișarea)
  6. Intrarea în Biserică se va face pe scările din dreapta, iar ieșirea pe scările din stânga. Ieșirea din sala de cult se va face la invitația diaconiei cu păstrarea distantei fizice între membri, fără a se crea aglomerări la ușa sălii de cult, pe scări și fără staționarea în grupuri pe holul Bisericii. În curtea bisericii se vor respecta regulile de distanțare fizică specifice. Dacă stăm de vorbă în grupuri pe o durată mai mare de câteva minute, este recomandată (nu obligatorie) păstrarea măștii pe față pentru protecție.
  7. Vă rugăm să nu aduceți și să nu consumați alimente în incinta Bisericii
  8. Este indicat să aveți în posesie apă de băut. Folosirea dozatorului din Biserică și a paharelor nu se poate face cu respectarea regulii de dezinfectare după fiecare utilizare.
  9. Vă rugăm ca membrii ce vin însoțiți de copii să poarte grija acestora pe toată durata serviciului religios.

0 Comments