L O A D I N G

Dialoguri feminine azi (ediția a VI-a)

În perioada 7 – 8 martie 2018, începând cu ora 18:00, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea „Maranatha” Brașov, a organizat cea de-a șasea ediție a simpozionului „Dialoguri feminine azi”.
Un eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor brașovene, acesta își propune să creeze o interfață între Biserica Adventistă și publicul feminin, cu preocupări în sfera unui stil de viață sănătos și a unei abordări holistice a vieții. În această ocazie, s-au reunit momente muzicale, surprize pentru invitați și, în fiecare dintre cele doua seri, câte o prezentare pe o tema de interes pentru doamnele din grupul țintă.
Desfășurat la Hotelul ARO Palace, evenimentul i-a avut ca invitați speciali în seara de 7 martie pe dna Beatrice Lospa, care a conferențiat despre „Iubire și nimic altceva”, în vreme ce în a doua seară dl. dr. Marius Porumb, de la Centrul de Sănătate Podiș, a vorbit despre „Sănătate, o responsabilitate individuală”.
Interesul cu care majoritatea participanților răsplătesc demersul nostru, ne-a stimulat să demarăm, încă de la primele ediții, un proiect lunar de continuitate, subsecvent ocaziilor anuale ale Dialogurilor. Astfel, „Atelierul de sănătate, bucătărit și creație” vine cu o paletă mai largă de subiecte și activități practice, în întâmpinarea celor dornici de a aprofunda principiile unui stil de viață sănătos.
Echipa de organizare îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru călăuzire divină, totodată Bisericii locale și voluntarilor care au depus un efort susținut de-a lungul anilor.

0 Comments