L O A D I N G

[Video] Povestea lui Clifford Goldstein


Apasă butonul CC din player pentru a activa subtitrarea în limba română

S-a întâmplat în anul 1979 și niciodată nu a regretat că a făcut-o. În termenii aceștia vorbește astăzis autorul american Clifford Goldstein despre momentul în care a decis să dea foc manuscrisului la care muncise 2 ani și jumătate din viața lui, dar care ajunsese să îi macine întreaga existență.

Avea doar 23 de ani când setea după Adevăr, singura valoare în care tânărul Clifford credea fără clintire, l-a adus în pragul unei decizii radicale: să creadă în Dumnezeu.

Clifford Goldstein a crescut într-o familie de evrei secularizați și, prin urmare, nu credea în prea multe. Credea însă în Adevăr și în căutarea lui a pornit încă din tinerețe.

Experimentând creativ viața

Nu știa ce este acest adevăr, așa că atunci când a pornit în căutarea lui nu și-a impus granițe. În primul an de facultate, cu banii pe care îi economisise în timpul liceului, a început să călătorească în țări depărtate de Statele Unite, unde locuise și studiase. Europa și Africa de Nord au fost locurile în care tânărul Goldstein își petrecea vacanțele de vară. Revenit la școală s-a apucat cu perseverență de parașutism.

În tot acest timp scria, cu gândul că aceasta este menirea lui în viață. Sub influența mai multor scriitori din familia lui, Goldstein nu se imagina având vreun alt loc de muncă, decât acela de pe scaunul din fața unei mașini de scris… [Citeşte mai departe]

 

Sursă: Semnele Timpului

0 Comments