L O A D I N G

[Video] Un popor conectat

Suntem oameni și ne place foarte mult să fim conectați. Suntem conectați în familie, prin naștere. Suntem conectați ca prieteni printr-un click. Și suntem conectați în comunități pentru că ne pasă.

Adventiștii de ziua a şaptea sunt oameni care sunt conectați în cadrul comunităților numite congregații, care la rândul lor se conectează pentru a forma Conferințe, care se conectează pentru a forma Uniuni, Diviziui și Conferința Generală. De ce ne conectăm? Totul începe cu o conexiune față de Creator, care ne invită într-o călătorie spirituală. Când călătorim împreună putem să ne ajutăm reciproc de-a lungul drumului. Această călătorie este unică. Și pe măsură ce învățăm și creștem, viața se umple de sens și scop. Bucuria noastră cea mai mare este să-i ajutăm pe alții de-a lungul drumului. Oriunde te-ai afla în călătoria ta, credem că avem ceva de oferit, care îți poate întregi și mai mult viața.

Așa că, data viitoare când vezi un adventist de ziua a şaptea, amintește-ți că nu te uiți la cineva care trăiește singur. Acesta este conectat la o biserică globală, care numără 18 milioane de membri, adunați în 13 Diviziui, alcătuite din 122 Uniuni, formate din 600 de Conferințe, care slujesc în 140.000 de congregații, în 208 țări, care se închină în 924 de limbi. Și toți vor să fie conectați cu tine!
connected

0 Comments